Storm

Storm er av rasen Norsk Lundehund, og et meget vakkert eksemplar av rasen. Tross liten utstillingsinteresse hos oss tobente rakk han å pådra seg et utstillingschampionat før han ble kastrert i en alder av to år, pga litt i overkant tildeling av hormoner. Etter kastreringen er Storm blitt langt mer tilfreds med livet. Nå er han mer som en vanlig hannhund, han har fortsatt tispedilla, men stresset er ikke større enn at både han og vi kan leve med det. Det er slutt på å markere i sengen, for å si det sånn!Storm var en flink agilityhund, og rakk å fortjene en plass i klasse 2 etter omtrent et år i sporten. Men det var etterhvert ett eller annet som ikke stemte med Storms trening. Farten var i minste laget, og han var merkelig lite engasjert. Jeg spurte mange veterinærer, og fikk ham til og med sjekket for anemi, men ingen kunne finne noe galt. Til slutt ble vi heldigvis kjent med Laxmi Melwani, som fant ut at han hadde vondt i ryggen. Nå er han bedre, men vi tar ikke sjansen på å konkurrere agility. Han nyter livet med turer i skogen og i fjellet, lek og diverse brytekamp med Orkan, og litt triks og annet artig sammen med oss tobente. Han kan blant annet skru av radioen, lete etter nøkler, og diverse sånt.

Ifølge Storm er livet aller, aller best når han får ligge i sengen, inntil Sigurd, under dyna. En uhelbredelig kosehund, med andre ord!Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: