Sommeren sett bakfra…

Da er sommeren mer eller mindre over for vår del. Eksamen er allerede om to uker, og vi føler igrunn at vi har blitt kastet inn i studiehverdagen med litt for heftig kraft. Jeg har fysikk til opp over hodet, og Sigurd tygger engelsk fagterminologi.
Når jeg ser tilbake på sommeren skulle jeg vel ærlig ønske vi hadde hatt ferie i år, men det var det ikke råd til, rett og slett. Neste år blir det antagelig lettere siden vi bor så billig, og vi håper på flere uker på fjellet og på sjøen!
Her kommer ihvertfall noen bilder fra det vi faktisk fikk tid til. En tur på hytta, noen dager med seiling, litt innebandy og annet smått og godt:

Hyttetur

Det er faktisk sant – den største ørreten fanget Sigurd med hov i fossen! Utrolig moro med så mye fisk av bra størrelse, vi storkoste oss med dykkermaske i kulpene.

Storm synes også ørret er moro 🙂

Bærplukking med vovsene på slep

Seiltur med IF “halo”
Tusen takk til min fantastiske mamma for lånet av båten! Denne turen kommer jeg til å leve lenge på, og jaggu fikk ikke Sigurd sansen for seiling også. Til nye lesere: Sigurd har aldri seilt før, men jeg er mer eller mindre oppvokst i seilbåt.
Tøff styrmann – krenging skremte ikke denne landkrabben!
Nå skal det sies at bildet ikke viser så mye krenging, men med motvind hver eneste dag av turen, og til tider ganske mye vind, ble det nok av utfordringer…

Frk. Barbeint…
Kaffe og nybakte, varme rundstykker på sengen. Sånn får man en Ingerid på kroken 😀

Finnes det noe mer romantisk enn sol, svaberg og hvitvin? Det skal godt gjøres å overbevise meg…
Selvutløser-bilder blir ikke alltid like velkomponerte, men så lenge man er glad i motivet får det duge 😉

Pannekaker må til.

Jah… Ehh…. Ikke alltid sett like lur ut når jeg tenker…

HortenIBK – NOR92

Sigurd fikk være med gamlelaget Horten Innebandyklubb og gi NOR92 litt å tenke på. Det skal være sagt at HIBK spiller i 3.divisjon, mens NOR92 nettopp rykket ned fra eliteserien, så det var moro for gutta i svart å gjøre det bra!
Jeg har egentlig ikke objektiv til innendørs sportsfoto, så hvis du vil klage på støy og lysforstyrrelser må du bare sette igang. Sukk.

http://www.hundensnettbutikk.no – ny fotoavtale
Jeg har begynt på et fotosamarbeid med hundensnettbutikk.no
Ta en titt innom hjemmesiden deres, så får dere etterhvert se kjente snuter, i tillegg til mye bra ruffwear-utstyr! Hvis noen har lyst å låne bort hundene sine til fotoshoot mot å få beholde litt utstyr, kan dere sende meg en mail.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: