Spesialist-time for Storm

Vi var utrolig heldige og fikk time hos spesialist allerede på fredag. Nå skal vi endelig finne ut om Storm virkelig er helt frisk. Jeg synes vi har sjekket ham for det aller meste – han er til og med testet for anemi. Det eneste jeg kan komme på som vanlige veterinærer nok ikke har tilstrekkelig kompetanse på er rygg- og muskelplager. Derfor har vi bestilt konsultasjon hos Laxmi Melwani på Oslo Dyreklinikk. Dyrt, men jeg tror det er verdt det. Jeg har hørt mye bra om henne fra flere hold, og hun er høyt kvalifisert, spesielt på rehabilitering, så dette blir spennende.Hvis det nå viser seg at Storm virkelig ikke har vondt noe sted, at han bare rett og slett er en sløv og redd personlighet, så får vi kanskje vurdere å gi ham det livet han ser ut til å ønske seg for tiden, nemlig å ikke gjøre noe annet enn å ligge på fanget og kose. Eller kanskje jeg kan få satt opp en treningsplan som kan gjøre ham piggere, og få jobbet inn såpass med trygghet at han faktisk kan trives i en treningssituasjon igjen.Tiden med å gå rundt og lure på om jeg gjør det riktige når jeg trener ham, håper jeg ihvertfall nærmer seg slutten! Hvem vet, kanskje han faktisk har hatt vondt, og grunnen til at han ikke ville løpe på sykkeltur i går ikke var at han er lat? Kanskje grunnen til at han ikke vil hoppe høye hindre er noe annet enn at han ble redd en gang han rev en bom på stevne?
Dette blir spennende…. Og litt skummelt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: