CT av Storms rygg

Da har vi vært på CT. Litt spesielt å tilbringe mer eller mindre hele dagen på en dyreklinikk, men faktisk ganske hyggelig. Mange historier å få ta del i, både triste og glade… Verst synes jeg det er med ensomme, gamle damer som må avlive bestevennen sin….
Uansett – Storm er blitt tatt veldig godt vare på, og bildene så utrolig fancy ut. 3D på skjerm, og man kan skjære ut en bit man vil se fra innsiden etc. Bildene mine ble utrolig dårlige, så dere får unnskylde. Men jeg legger ihvertfall til et par:

Her ser man bakre del av ryggraden med ribbeina til høyre i bildet og halen øverst til venstre. Dette bildet kan snus opp og ned og frem og tilbake. Inni magen skimter man forresten bæsj :-p
Vi “tok ut” en del av ryggraden for å se inni!
Her sees den delen hvor man har “fjernet” oversiden. Altså ryggraden sett ovenfra, og man ser fra inni virvlene og nedover. Usikkert om det var unormalt at det er ett stort hull i den virvelen det er noe galt med, siden det er to små i de andre. Men det kunne også skyldes utsnittet. Hun som viste meg dette er ikke CT-ekspert, men jeg er glad jeg fikk lov å titte! Litt skummelt å se inni hunden min, men…
Til slutt et tverrsnitt av ryggraden…

Nå er bildene sendt til veterinærhøyskolen for vurdering. Vet ikke så mye nytt ennå, men Laxmi sa at det så ikke ut som noe trykket på selve nervene i ryggraden, hvilket betyr at smertene han har ikke er enorme ihvertfall. Godt å høre! Håper og ber om at det skal vise seg å være noe vi kan fikse på, så Storm får mange, gode år her på jorden!
Jeg er selvsagt fortsatt lei meg, men føler meg litt mer optimistisk, og jeg er samtidig mer klar for å ta de triste valgene hvis jeg må… Godt (og veldig vondt) å få fordøyet det noen dager… Uff, dette her har vært et ordentlig mareritt, men jeg føler ihvertfall at vi er blitt tatt utrolig godt vare på av flinke fagfolk. All ære til Oslo Dyreklinikk…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: