Trene trene trene…

Trikse-konkurransen
Vi sliter fortsatt med å få alle fire beina oppi vannskåla. Virker som Orkan har en eller annen sperre for å stå i den (kanskje det er for kaldt med stål eller ett eller annet sånt tull?) selv om vi har god kontroll på å stå i en springform. Den er riktignok litt større enn skåla, men… Dette er søren meg vanskelig!

Første praksiskveld Agility Foundations (Orkan)
Vi er endelig i gang med kurs igjen! Deilig å ha noen til å pushe litt på treningen 🙂
I dag har vi trent på:
Klossen – jeg må skjerpe meg og trene på den selv om jeg ikke synes den er det viktigste her i verden! Vært litt sløv på det… Litt spent på om jeg kan ha is i magen og vente på hans bevegelse, eller om jeg må klikke alt mulig. Han har blitt litt bedre på kjeftingen, men fortsatt blir han veldig fort frustrert… Sukk!
Sirkelarbeid – dette vet jeg jo at jeg må jobbe med. Har mest lyst å kunne belønne det med leke, derfor har det gått litt tregt til nå. Får jobbe litt intensivt med det de neste tre ukene, så jeg kan gå videre med det på neste kurskveld (det er noen ukers pause i kurset pga jakt).
Akselrasjon og innbremsing – dette har jeg tenkt å legge inn i sirkeltreningen som avveksling. Trenger å jobbe litt med Orkan sin fart mot buret når jeg ikke løper med ham, han bør løpe om kapp med meg, og foran inn i buret. Belønne you’re in/you’re out med fart og intensitet. Kanskje jeg kan få ham til å leke for det? Ihvertfall inne…
Nesedutter – må jeg trene inne, så jeg får ordentlig intensitet for godbiter. Han er ikke veldig gira på “biter”, vil helst ha boksemat til katt eller sånt. Det er litt vanskelig å trene ting som krever god belønningsplassering for denslags…

Tror det var alt jeg trengte å huske, så får vi se… Det er så utrolig mye å jobbe med! Jeg er nesten litt glad for at jeg har noen uker å gjøre dette her på :-p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: