Svar fra CT

Nå har vi endelig fått veterinærhøyskolens vurdering av Storms CT-bilder. De fant ikke noe veldig galt. Han er ganske jevnt musklet (dermed bruker han begge bakbena), han har ingen store strukturelle feil i ryggen, og det er ikke noe som trykker på selve ryggmargen. Det vi så på røntgenbildene er altså sannsynligvis medfødte svakheter, som ikke vil bli så veldig mye verre. Sannsynligvis er grunnen til smertene hans inflammasjon ved nerverøtter inntil ryggraden. Laxmi sier hun er ganske sikker på at hun kan behandle det og at han vil bli bedre, så på onsdag skal vi på behandlingstime. Jeg er veldig spent! Og ikke minst spent på i hvilken grad vi kan få Gjensidige til å dekke dette…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: