Trening med Orkan, behandling av Storm

I går var jeg i Son og trente med Lene og Karine. For min del ble det mest burlek, leketrening og litt circlework. Kjenner jeg har langt igjen! Til slutt betinget jeg litt tunnell med Orkan, han tilbød frivillig å rygge inn og å bli inni til jeg sa fri, så han bruker visst litt av hvert han har lært fra før. Løp fra litt avstand med ham og gjennom, så han skulle skjønne poenget. Utrolig moro var det ihvertfall! Rart at ett eneste agilityhinder skal være så gøy for meg… Men jeg har jo hatt abstinenser i et halvt år… Skal bli veldig moro å få gått litt igjen! Merker spesielt at handlingen min er ganske på trynet… Godt at jeg går på kurs, så noen kan holde meg litt i ørene i forhold til å bruke nok tid på grunntreningen!

Storm har vært til behandling hos Laxmi i dag. Lene og Susi var med og miljøtrente litt. Ikke neste, men behandlingen etter der igjen, skal Susi være med og få seg en sjekk, de fikk time i dag. Ikke for at vi tror det er noe galt med henne, men hun skal jo snart begynne med skikkelig agilitytrening, så da er det greit å vite at hun er helt frisk… Skulle ønske jeg hadde visst om en veterinær som var til å stole på med sånt da Storm var ung, så vi hadde oppdaget problemene hans før… Jaja… Kjekt med samkjøringen ihvertfall, det blir fort kjedelig å reise alene…
Storm var skikkelig tålerant, varmet opp på vanntredemølle, og han hater jo som kjent vann, men jogget og stod i. Snille gutten min! Han fikk “joint mobilisation” behandling, og vi skal gjøre en del øvelser hjemme. Neste behandling er på mandag. Laxmi sa at hvis alt fungerer som det skal etter behandling i dag, bør vi merke bedring i løpet av ett døgn. Kjempespennende! I tillegg har han fått resept på Rimadyl, forresten. Fy søren så dyrt det var… 700 kr! Nesten så jeg fikk lyst å kutte opp småbiter av Paracet i stedet :-p Menmen… Tror Gjensidige dekker litt medisiner også, ihvertfall reseptbelagte, som jo Rimadyl er…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: