Lekeidè nummer tusen ;-)

Lene var her i går med Susi og cavalierene, og vi trente litt på jordet. Artig å trene lydighet (blant annet sitt) på stubbåkeren! Fin forstyrrelse, men tror vi skal lete etter en mer plen-aktig bane…

Lene spurte hvor ofte jeg lar Orkan “vinne” leken sin, og det gjør jeg igrunn aldri. Dette fordi han ikke syntes det var særlig stas før, og bare slapp taket i den. Men nå var det tydelig moro å bli “jagd” med leken, og at jeg dasket ham forsiktig i fjeset etc. Han holdt den ikke særlig lenge, men jeg tror det har potensiale å utvikle dette videre så jeg kanskje kan løpe litt etter ham og sende ham i buret/ut å løpe etc med leken i munnen. Ser ut som det kan bli noe han kan fryde seg over 😀

Ellers er det ikke så mye å si om den treningsøkten… Det var rett og slett utrolig vanskelig å trene med besøk her hjemme, mine hunder er vant til å enten løpe som de vil og leke med hverandre/ball på jordet her, eller at jeg trener med en av gangen. Mange hunder på en gang på jordet måtte jo bare bety at det var leketid? Neeei….

Til slutt, et bilde jeg tok av Storm her om dagen, idet han akkurat ikke klarte å fange en godbit i lufta:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: