:-D

Ah! Orkan leker kjempebra om dagen! Det gjorde han forsåvidt ofte før også, så jeg tør ikke si det har noen sammenheng med eksperimentet vi har satt igang, men moro er det ihvertfall. En skikkelig test får vi neste torsdag når det er tilbake på kurs! Venter meg igrunn en litt frustrerende kveld med vanskelig kriteriesetting og båndtvang :-p
Enn så lenge leker vi masse, mest inne i stua, og lærer å sitte og ligge på kommando. På tide at han lærer seg litt elementære ting også, i en alder av 7 mnd? Greit nok at vi fokuserer på agility, men kan jo være greit å ha kommando på sittingen, likevel. Hehe…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: