Agilityhinder i hagen!

Endelig har jeg fått meg noen hinder!

Vi var i Sverige for noen dager siden, og kom tilfeldigvis over en veldig fin og billig tunell med riktige mål og det hele, og i tillegg kjøpte vi slalåm. Røverkjøp, så billig var det! 300 kr for hver 🙂

Jeg ble såklart inspirert til å få bygget meg noen hopphinder også, og har avtalt med naboen at jeg skal få det som er til overs av kapp, for de holder på å bygge ny låve. Dermed sparer jeg nok en del penger der også, materialer er tross alt ikke gratis… Plastbommer får man på montèr, og gummi til bomoppheng har IKEA, eller bagasjeromsmatte fra Biltema.
Jeg har eksamen på mandag, så byggingen av hindrene må vente noen dager mens jeg leser, men her er ihvertfall plantegningen, med mitt lille eureka av en idè til hvordan jeg skal lage tverrstøtten avtagbar på en enkel måte. Jeg vil ha den som en løs planke, og sage ut et spor som passer akkurat rundt den nederste tverrliggeren i vingen, sånn som tegningen viser.
Jeg har tenkt å lage oppheng på 25, 35, 45 og 60 cm, i tillegg til en skikkelig lav en, for å trene hoppteknikk med Orkan. Jeg håper det er nok å ha 80 cm total høyde, så blir de litt små og lette, sammenliknet med skikkelige proff-hindre… Egentlig hadde jeg jo ikke trengt mer enn mellom-høyde, men det kan jo være kjekt å ha for fremtiden, og jeg trener jo en del sammen med folk med store hunder, så… Planen er å lage 7 stk, så har jeg en dobbeltboks. Egentlig tenkte jeg 5, men lure Karine påpekte at dobbeltboksen trenger 7, og det er jo kjekt!

Gjett om jeg gleder meg til å begynne å bygge! Må bare lese en bok på engelsk 15 ganger først, så jeg husker det… Klisterhjerne? -Det har jeg glemt hva er…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: