Sabmebæna Orru 1994-2008

Sabmebæna Orru, svensk lapphund. Min trofaste tur- og jaktkamerat gjennom nesten 14 år, det meste av den oppveksten jeg husker… 14 gode år har du hatt sammen med familien Lenes. Mange ganger da ting har vært trist og leit har jeg kunnet støtte meg til deg. Du har alltid vært der og kommer alltid til å være der. Samme hvor lei meg jeg har vært har du alltid vært blid og imøtekommende. Finnes det en hundehimmel, tro? I så fall må det være der du er – de evige jaktmarker ved hytta i Telemark…

Savner deg masse…
Sigurd

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: