Sykkeltur i finværet

Kom akkurat inn fra en fin liten sykkeltur med hundene. Herlig sol, og kaldt nok til at hundene kan jobbe skikkelig uten å bli for varme. Til Storm har jeg sydd et slags løpedekken i fleece som han har under webmaster-selen, får å forsikre om at ryggen hans ikke blir for kald. 2 grader er jo ikke så mye å skryte av… Men med grundig oppvarming var begge gutta i storform!
Her er forresten bilder av fleecen til Storm, den går bare oppå ryggen, sånn at han skal ha full bevegelsesfrihet, og så har den en smal del foran brystet, pluss hull til de bakerste reimene på selen, så det ligger i ro.
Fant ut at skogsveien sydover egner seg ypperlig for hundetrening. Ingen biltrafikk, og svært få turgåere. Vi møtte ikke en levende sjel på hele turen, hvilket passer meg fint, siden jeg helst sykler med hundene løse, så de selv kan bestemme tempo litt eller stoppe når de vil… Til enden av den veien og tilbake er det bortimot 3,5 km, akkurat passe treningstur for mine små på dager når jeg ikke har tid til de helt lange turene.

Jeg ble ganske imponert over Orkan! På vei tilbake, da jeg var sikker på at begge hundene var skikkelig gjennomvarme, testet jeg å sykle så fort jeg tør på skogsvei. Ikke veldig raskt, men såpass at Storm blir hengende etter. Men lille Kanebanet, han satte i et par ekstra gir. Det er skikkelig fart i den lille karen! Jeg har alltid tenkt at Storm har ganske mye fart for størrelsen, men Orkan slår ham lett… Når vi nærmer oss hjemme roer jeg alltid tempoet de siste 500 metrene så de får gått seg ut litt, men den tankegangen var ikke Orkan helt med på. Stakkars Storm fikk en liten gul dott med tenner i nakken :-p

Nå ligger begge gutta i kurven foran peisen og nyter livet. På tide at jeg setter meg ned og skriver ferdig oppgaven, kanskje?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: