Helg

I helgen har vi besøkt pappa’n min i Tune. Han har 16 mål inngjerdet hage, så hundene mine har tilbragt det meste av helgen ute og lekt med Tinka og Snoopy, pappas og farmors hunder. Det er nok av plass å løpe og leke på, så jeg satser på de har fått trimmet seg selv ganske godt selv om jeg har skrudd bil det meste av helgen og ikke hatt så mye tid til dem. Merket da vi kom hjem i går kveld at begge to var skikkelig utslitt. De sov søtt i hver sin kurv uten å reagere på verken lyder eller noe annet hele resten av kvelden 🙂

Saaben er nå klar for EU-kontroll, vi har fikset sikkerhetsbeltet til førersetet, som satt fast i låst posisjon, vi har byttet de resterende bærekulene, så alle foran er nye, vi har satt på piggdekk i stedet for mine litt dårlige piggfrie for pappa hadde et sett piggdekk til overs! Jaaaa!

I tillegg har vi feilsøkt litt på pajeroen, som har vært litt syk i kjølesystemet i det siste. Det vi har funnet er at den hadde veldig lite kjølevæske i selve systemet, og det holdt ikke å fylle på kun via ekspensjonstanken for å bli kvitt luftboblene. Jeg og Sigurd hadde ikke tenkt langt nok til å prøve å fylle direkte på radiatoren, så det virket fullt lenge før det var det. Det endte med at vi fikk på bortimot 5 liter væske! Bilen er nå foreløpig friskmeldt, ganske deilig at det ikke ser ut til å være topppakning eller noe annet dyrt. Vi er blakke for tiden, så det hadde vært kjipt å måtte ut med 30.000 i verkstedsregning…

Det var koselig å se igjen pappa og farmor (som er på besøk mens Karyn er i statene noe måneder). Vi fikk til og med bløtkake hver dag. Ære være bestemødre… Hihi 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: