Tungt…


Dette har vært en tung kveld. En slags akkumulasjon av tendenser jeg har sett hos Storm alt for lenge. Når det går en stund fra forrige behandling blir han veldig dårlig. Med frisk rygg er han en ordentlig kosehund, pigg og glad, leken og sosial.

De siste ukene har han ikke engang villet komme opp i sofaen. I stedet for å legge seg ned kan han bli sittende et kvarter av gangen. Når han til slutt legger seg er det med stive bevegelser og et sukk. Han legger seg rett, som en løve, ikke på siden. Storm har vondt…

De evige fluktuasjonene i formen hans tærer på meg. Han nyter virkelig ikke livet nå. Men i perioder er han bedre, særlig i forbindelse med at Laxmi knekker og strekker på ryggen hans. Men jeg klarer aldri å stole på at han virkelig har det bra. Han klager aldri, men jeg ser ham hele veien bli verre igjen.

Hva gjør man med en elsket koseklump som ikke nyter livet? Akkurat nå ligger han i sengen min, innpakket i varmeposer og back on track. Om noen dager blir han fire år.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: