Nye halsbånd

Jeg bestemte meg for at hundene kunne ha bruk for noen enkle halvstrup med refleks, som er lette å ta av og på etc. De har fine lærhalsbånd alle sammen, men de er litt mer klønete å ta av, så det hender hundene går med dem inne. Så mye som de leker kan det være en risiko. Storms oppdretter hadde en hund som hang seg fast i halsbåndet til en annen med tennene, og ble vridd rundt. Den andre ble nesten kvalt…

Vel – nok moralpreken, her er det første halsbåndet. Som dere ser er det Orkan sitt. Storm skal få med blå pynt, og Bris med rød. Jeg lurte på å sy på telefonnummer, men lot være. Litt fordi det er vanskelig å sy tall med en 70-talls symaskin, dels fordi det ville være kjipt hvis jeg må bytte nummer igjen. Har måttet gjøre det noen ganger…

Hva synes dere? Tips til forbedringer, før jeg begynner på de to andre?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: