Fikse opp litt i stuen?

En god stund har stuen vår vært preget av blått og brunt. Nederst i innlegget ser du noen bilder, så du har en slags idé av hva jeg prater om.

Jeg er ingen fan av brunt i det hele tatt, men siden sofaen er brun (semsket), har jeg bitt i det sure eplet, og funnet et fint, brunrutete gulvteppe, brune pynteting osv. Enn så lenge har kombinasjonen vært med lyseblå pyter, pledd, duker og blomster, men nå er det høst, og det lyseblå ser så kaldt ut. Jeg har lyst å fikse opp litt! Siden dette må holdes på lavkost-stadiet (Sigurd er den eneset av oss med inntekt for tiden, og han mener pynt er unødvendig), må jeg beholde sofa, gulvteppe etc, og prøve å finne noe fint å bytte ut duker og kanskje pledd/puter med.

Her kommer titusenkroners-spørsmålet: Hvilke farger (gjerne varmere enn lyseblå) passer med brunt?

5 Comments on “Fikse opp litt i stuen?

 1. Vi bytte mellan turkost och vinrött när vi hade bruna soffor. Nu har vi bytt soffa till en gråsvart och kör på vita och turkosa kuddar, även nu i höst 🙂

  Åsa

  Like

 2. Rosa har jeg nedlagt veto mot… Orange var mitt opprinnelgie forslag, men Sigurd liker det ikke. (Da jeg sa jeg ønsket meg en mann med meninger, tenkte jeg ikke på at jeg kunne risikere å få en med EGNE meninger, som divergerer fra mine!)

  Rød, eller kanskje vinrød, er jo en idé…

  Like

 3. De var fine, de du linket til! 🙂 Jeg er fan av limegrønt jeg da! Har gardiner og teppe i den fargen og har trekk til å sy puter av 😉 (med andre ord, ikke kommet så langt enda 😛 )
  Lykke til og sees på trening i morgen!! =D

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: