Bilder fra Arendals-turen

I helgen var Orkan og jeg i Arendal på finfint besøk. Merkelig at man aldri tar bilder av lange kvelder med vin og hundeprat, mens trening i regnvær, da husker jeg kameraet?
Orkan har blitt rene lydighetshunden! Jeg er nesten imponert over hvor raskt han lærte. Riktignok er han ganske godt grunntrent, men han kunne virkelig ingen lydighetsøvelser fra før (bortsett fra utgangsstilling til agilitybruk, men de var søren ikke pene…). Moro å lære litt mer om lydighet! Fikk nesten lyst å starte klasse 1, Orkan har allerede orden på de fleste av øvelsene. Men det spørs vel når jeg skal få tid til å trene mer på det…
Arendalstur blir det i hvert fall igjen om ikke lenge!

Kry stopper på innkalling

Skrå-leke-banden slår til!
Bildene av Orkan har Siv tatt.

Få hunder klarer å se så intense ut selv om de ligger rolig…
Drakamp med metallapport vakte beundrende mumling på sidelinjen…

Kry erfarer hva som er FOR fort når det gjelder opptak av apport…
Jeg prøvde å forklare hva for en hund Orkan er, hvorpå noen lurte på om det var en mini-malle? Når jeg ser dette bildet forstår jeg litt mer… Men fortsatt, han er IKKE lundehund, ikke shiba, ikke buhund, ikke blandingshund, og IKKE pyntehund!

Ehm… Apport?

Litt agilitytenk ble det også tid til. Jeg er så elegant når jeg kaster, altså…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: