På veggen – endelig!

Vi har lenge tenkt at vi skulle henge opp litt bilder på de hvite veggene våre, men selv om vi har bodd her tre måneder nå, har det eneste bildet vært et stort et med seilbåt på. I går fikk jeg endelig ut fingeren, og ordnet portretter av hundene!

Jeg liker bildene av alle tre. Storm ser så intenst glad ut der han spretter opp av sneen! Orkans bilde har en haug med personlighet, kanskje vanskelig å se på det lille bildet her, men han tester flere adferder på en gang for å kanskje tjene en godbit (løfter labbene, bretter opp leppa osv). Typisk lille lalu! Frøker frusk er rett og slett bare vakker. Det er hun flink til 🙂

Veldig koselig å titte opp på dem på veggen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: