Klar til lørdag?

På lørdag skal Orkan konkurrere for fjerde gang. For en gangs skyld gleder jeg meg ikke i det hele tatt. Jeg er faktisk litt redd for å bli skuffet… Siden forrige konkurranse har Orkan fungert ganske bra på trening, og vi har fått jobbet med de “problemene” vi har hatt bruk for å ta en titt på. I tillegg har vi vært i ridehall med hundeklubb fire ganger, og fått testet oss i presset og konkurranselik situasjon. Med andre ord har vi faktisk forutsetningene på plass for å gjøre det bra.

Nettopp derfor er jeg nemlig redd for å bli skuffet. Dette er aberet med å gå med en ung, urutinert hund – verken han eller jeg vet helt hva vi skal vente av hverandre der ute på banen… Han er såpass utrent at miljøskifte kan gjøre at han leser kommandoer jeg tror han kan feil (vi har fått noen vegringer på at han ikke alltid er sikker på om han skal holde linjen sin for eksempel…), eller plutselig ikke har hørt om slalåm. Han er tross alt en hund som ikke gjør mer enn det han virkelig tror lønner seg 🙂

I tillegg har han jo en rusten handler – det gikk nesten to år fra siste gang jeg konkurrerte med Storm til Orkan begynte å bli klar. Jeg har jo også bygget opp handlingen litt annerledes med Orkan, så det har vært noen nye tankemønstre for meg også. Heldigvis begynner jeg å føle meg noenlunde stø – siden Tønsberg har jeg ikke sett meg selv ta handlingsbeslutninger jeg har angret på (for spesielt interesserte var handlingen fra pølsa til mønet dum, den resulterte i en mild flick, se film…).

Tja. Egentlig er vi altså relativt klare for lørdagen. Nettopp fordi jeg tror vi er ganske klare, har vi ganske stort potensiale til å skuffe. Og det at mange jeg kjenner kommer til å se på gjør det hele femti ganger verre…

Ha en fin dag, folkens! Jeg skal til Oslo med Storm, og besøke en menneskekiropraktor. Håååper det kan gi mening 🙂

2 Comments on “Klar til lørdag?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: