Koser med 7D’n :-)

Advarsel for fryktelig nerdete innlegg!

I dag har vi hatt besøk og overrasket svigers med en skikkelig treretters: Scampi i fløtesaus med ingefær, chili og hvitløk, accompagnert av hvitløksbrød og ruccola til forrett, Pangasius (hvit fisk) med fløtegratinerte poteter, gulrot, broccoli og mango/karri-saus til hovedrett, og fruktsalat med sjokoladekrem til dessert.
Dagen har altså gått med til å rydde og vaske huset… Vi har hatt litt kaos her siden ommøbleringen, men nå ble det direkte trivelig!

Nå på kvelden har jeg endelig fått kost litt med 7D’n 🙂
Det er et par ting jeg virkelig elsker allerede. Det ene er muligheten til å zoome inn på live view (altså kameraets skjerm) mens man skarpstiller i detalj. Det gir muligheter for skarphet som både jeg og autofokus bare kan drømme om uten hjelp! Orkan er som kjent ikke i form, og lar meg nøkternt få teste skarpheten på pelsen hans:

En annen ting er muligheten for å bruke høy iso med lite støy. Det fører blant annet med seg uant dybdeskarphet! Lekte meg med blender 29 (!) i går kveld, men da måtte jeg ned i over et sekunds lukkertid. Disse to er tatt med iso 3200 (litt støy da, men ikke mye!) og henholdsvis blender 2,8 og 11 (lukkertid 1/6 på den siste der). Nice motiv med gulvteppet, dere får fokusere på Bris som koser med koalabjørnen sin i bakgrunnen ;-p
Lover å komme meg ut og ta noen litt mindre kjedelige bilder de neste dagene!

2 Comments on “Koser med 7D’n :-)

  1. Krysset av på en av hver jeg 😛 Så kult! Jeg tror virkelig jeg må henge meg på henne som ville ha fotokurs av deg 😉 hummm…blir aktiv vår for deg altså, fotokurs- OG agility-kurs med meg!! 😛 Kanskje vi skal ta fotokurset i vinter allerede 😛 *tihi* Kanskje du blir foto-guruen min også 😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: