Storm uten meg


Lekt litt med kameraet igjen. Et slags forsøk på å illustrere hvordan det ville påvirket Storm om jeg døde..

4 Comments on “Storm uten meg

  1. Wow!! Så kult! Lekte sånn med det analoge kameraet mitt, men vet ikke hvordan jeg skal gjøre det med det digitale ;)Men det er nok med Ingerid-er-død-bilder altså 😉 Da vet vi at du kan det liksom!! 😉

    Like

  2. Hehe. Du kan jo også se det sånn at det er et sterkt livstegn – siden det hadde vært vanskelig å ta bilder av meg hvis jeg virkelig var død?
    For å bruke lang lukkertid stiller du enten helmanuelt (“m” heter det på canon-kamera, er ikke sikker på hva du har), eller så bruker du “TV”, da kan du endre bare lukkertiden og så ordner kameraet resten innenfor rimelighetens grenser.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: