Lagt ut bilder fra Flateby-stevnet

Flateby-bildene ligger i et Facebook-album, men du kan se dem uten å ha Facebook-konto. Trykk på bildet under her, så kommer du dit.

Her fikk jeg virkelig anledning til å teste det nye kamerahuset under dårlige lysforhold. Brukte 70-200 f2,8 -linsen, og kjørte ISO mellom 3200 og 4000. Kan ikke si jeg er enig i at 3200 gir helt støyfrie bilder, har måttet kjøre noise reduction på en del av dem, uten å bli kvitt støyen da heller… Men med lukkertid på 1/320 (som jeg brukte det meste av dagen) klarte jeg å få relativt lite bevegelses-uskarphet, og en del ok bilder. Har lagt ut et bredt utvalg av både gode og dårlige…

Og Karin: ingen panikk! Jeg har spart bildene av Nila så du kan få være med på redigeringen 🙂

Minner til slutt om at bildene er mine, og at du dermed ikke kan ta dem til egen bruk uten min tillatelse!

10 Comments on “Lagt ut bilder fra Flateby-stevnet

 1. Hei, ønsker gjerne å bruke et av bildene fra Flateby:)Kan du sende meg bilde av Hera til meg pr. epost?:)

  Klem Lise

  Like

 2. Hei Lise! Klart du skal få bruke det, så lenge du oppgir fotograf og adressen hit. Men jeg må ha en e-post å sende til, da? Tror ikke jeg har e-post-adressen din faktisk…

  Like

 3. Flotte bilder fra helgens stevne Ingerid!
  Kan jeg bestille deg som fotograf for å ta film og bilder av Scott på trening i Drøbak??

  Det er så gøy å ha action-bilder av egen hund, samt en filmsnutt å legge ut på egen blogg.

  Sees kanskje i kveld 🙂

  Hilsen Annikeno og Scott

  Like

 4. Det er veldig mørkt i hallen i Drøbak, så jeg vet ikke om jeg klarer å ta noen bilder. Men video bør da være mulig å få til. Ikke sikker på om jeg orker i dag (eksamen klokken to, ferdig halv seks…) men skal prøve å huske det! Bilder kan vi fikse når det blir utesesong?

  Like

 5. Wiiiiiiiiiiiiiiii! Gleder meg til redigeringskveld! =D
  KLEMMER og takk for at du tok bilder i det hele tatt 😉 Du har virkelig talent på mange områder altså!! 🙂 VesleGuruen 😉

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: