Foto-bonanza

Karine, Catrine og jeg var ute med hundene i dag for å få tatt noen portrettbilder. Det ble litt andre
bilder også. I alt tok jeg faktisk 1477 bilder, jeg må visst lære å respektere motoren på det nye kameraet. 8 bilder per sekund blir fort veldig mye! Litt av en jobb å gå igjennom, jeg hadde nesten lyst å bare slette hele skiten.

Heldigvis holdt jeg meg for god til å slette det, så her har du en smakebit av Storm som prøver å ikke bli redd og sint på søte Lux. Resten av albumet finner du HER.

Stakkars Bris fikk ikke være med, men hun er så sterk, og i dag var hendene mine mindre samarbeidsvillige. Hun får litt ekstra kos og kjærlighet nå i stedet. Jeg skal trene litt med henne siden Sigurd er på jobb, og jeg har lovet å ta bilder av henne en annen dag 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: