Sooool!

I dag er været helt nydelig! Bare én anusgrad, og solen skinner alt den kan, så det drypper og sneen er kram. Hundene elsker å jage snøballer, men hele vinter har jo sneen vært kald, fluffy og helt ubrukelig å lage baller av.

Orkan er bedre. Fortsatt så sliten at han ikke vær bli med på tur, og vi må nok droppe stevnet på lørdag. Men jeg har endelig fått tak i medisinene hans, etter å ha ringt sikkert 20 apotek! Tanken på at han antagelig har magesår vender stadig tilbake… Som så mange hunder viser han jo ikke at han har vondt, og magesår er jo ekstremt smertefullt. Vi får se, og håpe at han holder seg unna oppkast og sånt. Medisinene han får bør jo egentlig fikse det, men…

Sent i kveld skal vi ut på skitur (uten Orkan) og teste de nye hodelyktene som vi ENDELIG har fått! I nyttårshelgen kveldet begge lyktene våre (på fjellet, langt fra folk) og det har tatt en halv liten evighet å få sendt nye fra Silva. Denne gangen ble det X-trail plus. Vi har hatt både LX og LX2. Fantastisk lys, men etter tre tilfeller av ledningsbrudd ga vi opp. Siden X-trail plus er en dyrere lykt, klager vi ikke alt for mye over at vi fikk byttet oss opp. Bare litt irriterende at det tok to måneder å få dem, og nå er våren på gang og det er lenge lyst ute!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: