Nytt halsbånd til Bris

 Bris mistet halsbåndet sitt på tur i vinter. I går tok jeg meg endelig tid til å sy et nytt. det er ganske likt det gamle (som du kan se i utstyrsalbumet), men har fått telefonnumrene våre på begge sider av navnet. Jeg er ikke helt sikker på hvor godt jeg liker resultatet, jeg synes kanskje det ser litt rotete ut. Skrekkelig tidkrevende og vanskelig var det også, jeg ønsker meg altså fortsatt en symaskin til 40 000 som kan sy bokstavene for meg…
Men veldig praktisk med telefonnummer, og så slipper hun å ha på seg skilt (det henger til vanlig på skinnhalsbåndet hennes)… Og så synes hun endelig igjen! Jeg digger de refleksene 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: