Orkan-oppdatering

Ja, den overskriften er kanskje kjedelig, men jeg kommer stadig ikke på noe bedre :-p

Orkan er fortsatt hjemme, i noenlunde ok form. I natt kom han flere ganger opp i sengen, labbet meg såpass at jeg våknet, og så fort jeg så på ham la han seg på ryggen for å få meg til å stryke ham på magen! Lure lille lusken. Kan jo ikke annet enn å falle for sånt, men det gikk litt ut over nattesøvnen… I skrivende stund prøver han å legge seg oppå Storm. Tydelig at han har behov for kos når han ikke føler seg bra!

Dagens bekymring er at jeg skal gi ham en sprøyte med medisin (som jeg fikk med hjem fra veterinæren i går). Jeg har aldri stukket sprøyter i noen før, så jeg gleder meg ikke akkurat. Særlig siden jeg ikke har en kyndig hjelpende hånd i nærheten! Tips?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: