Orkan blir langsomt bedre

Nå har Orkan vært hjemme i seks dager, og i morgen reiser vi på påskefjellet sammen med
mamma og to av søsknene mine + partnere. Bris blir igjen hos Catrine, men siden Orkan skal ha medisiner fem ganger om dagen, er det enklest at vi tar ham med.

Det går fremover. Riktignok ikke så fort, i går morges var han veldig kvalm igjen, til tross for at han får kvalmestillende medisiner hver dag. I dag har han bare vært glad og pigg. Han lå på ryggen og koste seg da jeg klippet ham i formiddag. Måtte jevne ut og korte ned litt, siden han er barbert på deler av halsen.

Nå har vi nettopp trent litt stimuluskontroll på sitt/legg deg/bukke. Det blir ikke så veldig mye trening på ham, men litt. For det første skal han ikke ha noe annen mat enn det oppbløtte spesialfóret, for det andre skal han ikke stresse. Så det blir korte økter med leke, og mye avslapning.

I en slags protest har jeg meldt ham i klasse 2 på til 1. mai-stevnet i Moss. Selvsagt har jeg ikke tenkt å konkurrere med ham med mindre veterinæren mener det er smart. Det er bare en måte å markere at jeg skal være optimist, og tro at han blir helt frisk…

Foreløpig ligger han gjerne der det er varmt, i dette tilfellet 30 cm fra vifteovnen, som blåser 1800W rett i fjeset på ham 🙂

2 Comments on “Orkan blir langsomt bedre

  1. Kjempegodt å lese at du ser tegn til bedring! Og bra innstilling med påmelding til 1.mai-stevnet! 🙂 God tur til fjells!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: