Orkan-oppdatering

Snakket med Orkans favorittveterinær i går ettermiddag. Da hadde de sett på magen hans
på ultralyd, og magesekken så tykkere ut enn vanlig. Riktignok var det visst ikke uvanlig, den kan se sånn ut når de ikke har fått mat på noen dager.

De hadde også vært inne kirurgisk og skåret ut større biopsier (vevsprøver). To fra magesekken, og en fra begynnelsen av tarmen. De så ikke ille ut med det blotte øyet, men bedre svar enn det får vi ikke før de ankommer England for en grundigere undersøkelse.

Han kjeder seg visst ganske grundig, hadde hoppet ut fra buret (i andre etasje) og rett i armene på favorittveterinæren sin da hun kom for å hilse på ham om morgenen. Fortsatt blodig avføring, men bedre konsistens. Ingen oppkast.

Jeg skriver oppgave (som skal leveres fredag) men har pratet litt med veterinæren også. Han skal få litt mat i ettermiddag (har tross alt gjennomgående hull i tarmen som helst ikke skal infiseres) og kan kanskje, kaaanskje komme hjem på fredag.

De vil ikke tro noe før de får svarene fra England, men har noen tanker om ny type medisinering når operasjonssårene er grodd.

 Bildet er fra hjemturen fra ett av våre mange veterinærbesøk den siste tiden. Orkan er mester i å gnage av seg bandasjer, så han måtte sitte i forsetet under streng bevoktning fra bandasje-politiet…

6 Comments on “Orkan-oppdatering

 1. Håller alla tummar och tassar för att allt går så bra det bara kan och att han får komma hem snart!

  Like

 2. Himmel, så mye syk han er, Orkan!:( Trodde han kanskje var på bedringens vei helt til jeg leste bloggen og så han var innlagt på nytt…
  Krysser fingre og poter her i Bergen og håper for alt i verden han blir frisk igjen!

  Like

 3. Udo: Orkan har vært så syk at han ikke engang VIL spise. Akkurat nå er han litt bedre igjen, og veterinæren sa at han skal få litt mat i dag.

  Jo og Line: takk for at dere tenker på ham. Jeg velger å tro at det hjelper litt med alle kryssede fingre og labber 🙂

  Like

 4. hei hei! kul blogg du har, synes den var interessant:) Liker veldig agility selv og håper jeg ska få meg en hund til det formålet etter hvert. Men nå får jeg konsentrere meg først om den nye valpen jeg for i løpet av denne uka:P

  Håper Orkan blir snart frisk:)

  Hilsen fra Michelle.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: