Norsk Agility Klubb?

Jeg er vel ikke den første som har undret meg over mangelen på et enkelt demokrati, en forståelig struktur, og en bedre informasjonsflyt i den norske agilitysporten…

I går kveld slo det meg at det kanskje ikke trenger å være så vanskelig: hvorfor har vi ikke rett og slett en Norsk Agility Klubb, som gjennom medlemskap hos NKK (på lik linje som raseklubbene) kan samle og fremme agility-Norges stemmer?

Nå visste jeg riktignok ikke om det var en god idé jeg hadde, så jeg opprettet gruppen Vi ønsker oss et enkelt agility-demokrati! på facebook, for å finne ut hvor mange som er enige med meg. På sine første timer har den rukket å nå over 70 medlemmer, og den vokser stadig mens jeg skriver dette!

Hvis du ville meldt deg inn i Norsk Agility Klubb dersom den ble opprettet, synes jeg du skal bli medlem av gruppen på facebook. Hvis den blir stor nok, har man en idé om medlemsgrunnlaget for å eventuelt starte en Norsk Agility Klubb.

4 Comments on “Norsk Agility Klubb?

 1. Bravo!
  Om jag lyckas övervinna min fjesbokeskepsis lovar jag att bli medlem!
  //Annica Vestman

  Like

 2. Haha – hoppas du har dåligt samvete över att min tidsbrist nu totalt skenar!
  Tror dock att jag har kommit på en strategi när det gäller vän-eländet: addar dem jag kunde ha tänkt mig att ta en fika med och de jag kanske inte skulle vilja fika med, men som kan vara intressant att följa med på. O så får jag hålla mig till att inte bli mer personlig än i bloggen:)

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: