Sykkelsjekk av skogsrunden

Jeg har fikset en løsning for Bris så hun kan løpe foran sykkelen i stedet for ved siden av. Da slipper hun å trekke skjevt! Sånne trekkstenger til sykkel er i utgangspunktet styggdyre, men kan altså fikses hjemme ved hjelp av et gammelt takstativ, et par reimer, noe tau og kroker:

Bris og jeg tok en test-tur i vårsolen nå i formiddag. Vi tok turen innover grusveiene der jeg og Catrine gikk mye tur i høst, og til min store overraskelse var hele skogsrunden farbar! Ikke bare snøfri, den var ikke engang gjørmete!

Jippi! Endelig kan vi begynne å gå skogsturer igjen!
(Bris vil gjerne at jeg skal skrive at jeg har lovet henne at noen av turene skal bli på sykkel, enda jeg faktisk ikke har lovet noe. Den jenta blir visst aldri lei av å løpe!)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: