Ny layout!

På tide med et friskt pust! Følte meg ganske flink da jeg klarte å modifisere bilder, klippe i HTML (som jeg aldri har lært) og få et brukbart resultat (ikke legg merke til at tittelen kommer utenfor rammen sin er dere snille).
Og: Vær søte og si fra hvis det ikke fungerer i alle nettlesere, da… Sånn ser den ut hos meg:

8 Comments on “Ny layout!

  1. Er en ganske grei start, men som alle “første”prosjekter, finnes det forbedringspotensiale.. Men alt i alt, en bra start 🙂

    Like

  2. hehe, streng og streng.. Kommer helt an på hva man er vandt med.. Selv har jeg aldri forstått html-koding, men har sinnsykt lyst å lære det. Kanskje jeg tar meg et kurs og to når jeg blir litt “eldre”, men foreløpig klarer jeg meg helt fint med “kjøpesider”.. Er ikke så kravstor, skal bare like det;) Misforstå meg korrekt, likte siden din. Behagelige farger og lett å finne frem på 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: