Jobbejobbe og poteskade

Den siste uken har vært travel, i dag var deadline for et jobb-prosjekt. Deilig å være
 ferdig! I kveld og i morgen er eneste plan å ligge på sofaen :-p

I går kveld trente jeg litt agility sammen med Sigurd. Plutselig holdt Orkan det venste bakbenet rett opp, og da jeg klemte på labben hylte han. Blod mellom tærne. Slutt på treningen, med andre ord. Da vi kom hjem og jeg fikk vasket og klippet rundt, viste det seg at blodet kom fra sammenføyningen mellom tå og klo, men det var umulig å se hvorfor. Han haltet ikke på flatt underlag, bare på gress, så etter å ha snakket med veterinær bestemte vi oss for å se det an.

I dag har det sluttet å blø, og det ser rent og pent ut, så vi krysser fingrene for at faren er over! Hadde vært leit om han måtte gå med sokk de neste månedene, nå som vi har så stort håp om å få bygget ham opp etter magesår-elendigheten…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: