Dårlig konkurrasetrening

Kveldens trening ble ikke bra. Orkan var ufokusert og sensitiv. Løpetispe, mat på bakken, og lite engasjement. I tillegg fant han en flekk midt i banen (foran slalåmen) hvor han absolutt ikke kunne tråkke. Antagelig hadde vel noen tisset der…

Vi gikk forsåvidt agility, men ikke engasjementet, farten og attituden jeg vil ha. Håper både jeg og Orkan kan legge denne treningen i glemmeboken, vi lærte ikke noe bra noen av oss.

Jeg håper dette bare skyldes at han er litt sliten, at han misliker tissete baner, at han er interessert i løpetisper eller noe annet ufarlig noe. Men jeg har i bakhodet at han nå har fått ren vom&hundemat i to dager, og kan ha vondt i magen igjen (første gang vi gikk tilbake til det fóret kastet han opp en gang, så da var det rett tilbake på spesialfór). Lite sannsynlig, men jeg lurer på å skaffe et par bokser til av spesialfóret og prøve noe annet i neste omgang. Arvet en halv sekk med Royal Canin spesial-tørrfór etter Squid, det kan jo hende at det fungerer selv om ikke tørrfóret til Hills gjør det.

Hm… Plan: gå tilbake på ren boksematdiett noen dager, og se an formen. Deretter bestemme meg for om vi skal gjøre et nytt forsøk på V&H eller om vi skal prøve tørr RC.

Forresten ble muren glemt da de bygde ned til oss. Orkan ble litt overrasket, men tok i alt han hadde. 65 cm var litt i meste laget:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: