Uheldig i omgang med schæfer

Orkan (og jeg forsåvidt, men jeg var uforsiktig og fortjente det nesten, det var ikke Orkan) var litt uheldig i omgang med en schæfer i går. 
Den verste skaden er et punkteringssår type hjørnetann i Orkans nakke. Nesten dødelig, om du spør den lille gule. Og litt ubeleilig, siden jeg har massevis av lyst å trene med ham om dagen!

Heldigvis ser han ut til å ha glemt at det var veldig, veldig vondt, og så lenge det ikke blir betent (gjett om jeg er nøye med å smøre og rense!) skal det vel ikke klare å stikke kjepper i hjulene for Greg-kurset.

Så hva har vi lært? Orkan har lært å passe seg for schæfere (han er jo allerede generelt sur på fremmede hunder, tipper at dette ikke hjalp noe særlig). Jeg har ikke lært så mye, jeg avfinner meg rett og slett med at jeg er ubetenksom innimellom, og at hunder kan være uberegnelige :-p

2 Comments on “Uheldig i omgang med schæfer

  1. Hehe – må erkjenne at jeg trudde først du hadde lagt ut et bilde av hundens røv;)

    Andre hunder er et herk…

    Like

  2. Haha, nei det er jo ørene som er øverst i bildet, jo!
    Andre hunder er ikke like herk som en avslappet Ingerid, som mener at det går “sikkert bra”, og lar Orkanen hilse på schæfer. Det burde jeg ikke gjort, men jeg er så redd for å være overbeskyttende, at jeg kanskje blir litt i overkant laidback innimellom…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: