Humor

Jeg får stadig gode forslag på hvilken rase Orkan er. Et antall shibaoppdrettere og -eiere har forsøkt å overbevise meg om at det er en 6 kg’s shiba jeg har. Jatakk. Ved schipperkeringen i Trondheim på søndag ble jeg spurt (av en schipperkeoppdretter!) om det er en basenji jeg har! Wow!

3 Comments on “Humor

  1. Haha, noen basenji trodde jeg nok ikke han var, men vi har selv 2 shiba`er. Og hadde ikke du skrevet at han var en Schipperke hadde jeg også trodd at han var en Shiba:)

    Like

  2. …men du har kanskje ikke sett ham i virkeligheten? Han er nemlig bitteliten, veier 6 kg. Mindre enn noen shiba jeg har møtt. Men jeg ser jo at pelsen (når han er klipt) og fargen kan likne litt 🙂

    Like

  3. Haha, nei har ikke sett han i virkeligheten. Og han ser jo ut som han er ganske mye mindre enn shiba`er også:) Den voksene shibaen vår veier jo 10 / 11 kg:) Så det er noen kg mindre ja:)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: