Et bilde

Et hoppehinderbilde, til noen som lurte på hvordan hindrene mine ser ut. Jeg har nemlig syv små hoppehindre, to tunneler og en slalåm, og får alt sammen inn i baksetet på den søte lille bilen min! Hoppehindrene er 80 cm høye, og bygget etter minstemålene i regelverket. Hvis jeg hadde ordentlig bomoppheng kunne man altså faktisk brukt dem i konkurranse, selv om man kan bære fire vinger i hver arm når man bygger bane :-p

4 Comments on “Et bilde

  1. Det så innmari greit ut 🙂 Et lite spørsmål: hvordan fester du pinnene? Har ikke klart å finne noen god løsning på det på mine hinder..

    Like

  2. Jeg brukte først gummi, men den morknet. Nå har jeg skruer med runde hoder. Fungerer bra, og jeg tror ikke egentlig skaderisikoen er så verst, sammenliknet med en del andre oppheng som har skarpe kanter.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: