Vest: nå med lekelomme!

Jeg har hatt en treningsvest i fleece i mange år, og er forsåvidt fornøyd (litt varm om sommeren, men da ville jeg vel ikke brukt vest uansett). Det er én vesentlig detalj den har manglet: lekelomme på ryggen. Siden jeg uansett skulle sy en lomme bakpå, passet jeg på å gjøre den litt personlig med det samme. Dermed har jeg sort og rød vest, med påskriften:
INGERID
Hverdag og fest 
med en klikkertrent 
agilityhund!

5 Comments on “Vest: nå med lekelomme!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: