Orkan: klesdreperen!

For en måneds tid siden kjøpte jeg en ny, fin shorts. Den klarte Orkan beleilig å spise opp (!) lommen på to dager senere. Heldigvis fant jeg noe stoff som liknet, og fikk gjort en nødreparasjon. Shortsen er i alle tilfelle nedgradert til hundetreningsshorts…

I forrigårs kjøpte jeg en ny, lys blå kjole. Fin! I dag presterte Orkan å hoppe opp og bite i den da han skulle sette seg i utgangsstilling. Greit at han er gira, og greit at han napper i joggebukser. Men likevel! Note to self: aldri tren hund med nye klær…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: