Forandringer på gang…

Livet går videre, og det er bare å prøve å henge på… Kort sagt, så har Sigurd fått en super jobb i Skien, og flytter i dag. Jeg har hittil ikke sagt så mye om hva jeg skal, men nå er det vel på tide.

Jeg har et par leger som sitter på skulderen min og ber meg ta det helt med ro. Det skal jeg endelig gjøre. Dermed blir det verken jobbing eller studier på en stund, jeg må roe ned og prøve å la kroppen min bruke den lille energien den har på å reparere seg selv.

Men jeg vil ikke sitte alene hjemme i en sofa og stirre i veggen heller, det kan jeg ikke tenke meg at jeg ville blitt verken lykkelig eller frisk av. Siden jeg ikke har noe særlig omgangskrets i Skien, og Sigurd skal jobbe, føltes det ikke videre fristende å bli med dit på heltid. Man blir ikke kjent med så mange nye mennesker når man skal ta det helt med ro…

Det var heller ikke noe alternativ å bli boende her i huset, det er for dyrt. Siden det ikke er særlig lett å finne noe billigere i Ås, og jeg ikke fant noen jeg hadde lyst å dele hus med, snur jeg nesen i andre retninger. Det blir Hundcampus i Hällefors! I første omgang har jeg sagt frem til jul, så får vi revurdere når den tid kommer. I tillegg skal jeg selvsagt være litt hos Sigurd.

På Hundcampus skal jeg være praktikant, men med det forbehold at jeg skal sove så mye som kroppen ber meg om. Jeg skal drive med ting jeg liker, jeg skal trene litt fysisk (svømme og gå turer), og jeg skal lære meg masse om spesialsøk. Med andre ord skal jeg snu det faktum at kroppen min ikke klarer jobb og studier for tiden til noe bra: jeg skal sørge for å trives med tilværelsen selv om den går i halv fart. Jeg kommer selvsagt til å fortsette å gå til spesialistene i Oslo, så jeg er vel litt her og der, rett og slett :-p

Bris blir med Sigurd, og mesteparten av mine eiendeler blir også med ham. Orkan blir med meg. Storms fremtid er ikke helt bestemt enda, men vi jobber med saken og jeg lover å oppdatere når det er klarlagt. Akkurat nå er hodet mitt fullt av flyttekaos, og jeg prøver å ikke tenke så mye på at jeg og Sigurd bare har noen timer igjen som samboere…

4 Comments on “Forandringer på gang…

 1. Jeg synes det virker som du har funnet en kjempeflott løsning! Må være veldig spennende og lærerikt å være praktikant på HundCampus! 😀 Også setter jeg pris på at du regner med å være litt rundt omkring så vi kanskje får sett deg på trening innimellom!?

  Like

 2. Det får vi satse på! Jeg er ikke ferdig med Follo, blant annet kommer jeg fortsatt til å ha adresse her, og hvis jeg får det som jeg vil, finner vi et hus her etter hvert. Men jeg gleder meg til å bruke tiden på noe trivelig, selv om jeg ikke skal være så aktiv 🙂

  Like

 3. Høres ut som en super løsning!!! Håper dette fører til at du blir bedre+finner ut hva du vil gjøre senere:-)
  Blir spennende og høre om erfaringene dine fra HundCampus, tror du vil trives som plommen i egget!!

  Like

 4. Takk!
  Nå har vi begynt å flytte ut tingene av huset, så jeg gleder meg veldig til å bli ferdig med å sommerjobbe og komme igang med alt jeg har planer om. Det gjelder bare å huske å ta det med ro :-p

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: