Ingen napp i dag

I dag har vi vært i Aurskog og konkurrert (skal i morgen også).

Agilityløpet gikk egentlig veldig bra, jeg holdt Orkan relativt rolig, for å få god kontroll. Når han er totaltent og helt på hugget, blir det stort sett feil, og nå kunne vi hatt bruk for noen napp hvis vi skal få gått NM (som var målet for i år). Fine felt, fin fart, fin selvstendig slalåm, det meste var rett og slett veldig bra. Men vi fikk et riv. Det skjedde på Oslo Hundeshow også, og jeg er litt usikker på hva jeg skal gjøre med det. Han river aldri på trening… Jeg tror rett og slett han feilbedømte fart og avstand, gresset var høyt og vått, underlaget ujevnt. Men det likner liksom ikke ham uansett. Det ble i alle fall fem feil og femteplass, og det sårt tiltrengte nappet glapp.
Hoppløpet gikk på en bane med store avstander og et par tricky passasjer. Orkan gjorde jobben sin bra, men jeg hadde begynnende migrene og var ikke helt på plass. 90% holder ikke når man handler en Orkan, og han forsvant i feil tunnelinngang. Surt, men sant.

2 Comments on “Ingen napp i dag

  1. Imorgen, Ingerid! Da er det en ny sjanse! 🙂 Kjempegøy å lese at dere igjen presterer med så flott fart, fine felt og selvstendig, bra slalåm! Marginene kommer snart til å være på deres side!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: