Det blir border collie!

Denne lille karen har ikke fått noe navn enda, men her er alternativene:

* Spiff (“den fryktløse romfareren Spiff” i stamtavlen), som er Tommy(&tiger’n)s alter ego når han flyr romskip og redder verden.
* Flink (“Flink Bisk” i stamtavlen), fordi han så ut som en Flink da vi var på besøk.
* Sirius, som er den klareste stjernen i stjernebildet Store Hund, og dermed litt symbolsk både ved at han gjerne kan bli en stjerne på agilitybanen, og ved at han er min første store hund.
* Fido, som betyr trofast/pliktoppfyllende, fordi jeg vil ha en snill og litt mindre manipulerende hund denne gangen (unnskyld, Orkan, men du har var en prøvelse det første året!)
* Kuling, fordi det er den eneste vindstyrken vi ikke har brukt enda (bortsett fra Flau vind og Sille, som vel ikke egner seg så godt som hundenavn)…

  10 Comments on “Det blir border collie!

  1. Wihi! 😀 Gratulerer så mye med bestemmelsen!! Dette blir så gøy! 😀 😀 😀

   Flott navn det står mellom!!

   Like

  2. Kul med valp och stort grattis! Jag röstar på Kuling för att jag gillar teman och för att det faktiskt går att tolka ut till “någon som är kul” på svenska 🙂

   Like

  3. Takk! Men Kuling… Kan ikke det bli en sur, kald, ubehagelig hund? Det er jo ikke så veldig koselig å seile i kuling, liksom… Og jeg vil ha en SNILL og GLAD hund!

   Like

  4. Men en Kul-ing är ju en riktigt kul hund! Klart att en sån är snäll och glad 🙂 Jag tycker att mitt emellan frisk bris och halv storm låter alldeles lagom 😉
   Men Flink och Spiff är också fina namn.

   Like

  5. Jeg er glad for at jeg ikke trenger å bestemme meg i dag, i hvert fall! Og så skal jeg se filmen om igjen og om igjen og om igjen… Kanskje jeg klarer å bli klok på hva han passer til!

   Like

  6. Låter som en bra idé! Rally tog det mig ett halvår att komma på (och så visar det sig att hon egentligen borde hetat Grisen, jaja…)

   Like

  7. Ja, hva jeg kaller ham for kan jeg jo ombestemme meg for hvor mange ganger jeg vil. Men siden han ikke er registrert med navn, bør jeg ha funnet ut hva det skal stå i stamtavlen i løpet av denne uken. Så han får et navn, i hvert fall :-p

   Like

  8. Jeg hadde ikke fått med meg at du skulle ha ny valp før jeg stakk innom bloggen din idag! Har ikke vært her på en stund så ble ganske paff når jeg så så mye nytt stoff om valpen! :O kjempe moro da:) Gratulerer!!!

   Like

  Leave a Reply

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

  Google photo

  You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

  Twitter picture

  You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

  Facebook photo

  You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

  Connecting to %s

  %d bloggers like this: