Kommer i orden

Jeg blir jo litt nomade det kommende året, med sykemeldinger og greier. Men jeg tror det blir bra alt sammen, og jeg prøver å gjøre det fint og hjemmekoselig rundt meg, selv om jeg på sett og vis har flere hjem akkurat nå. Etter et par dager på et midlertidig rom har jeg fått gjort i stand et nytt Hundcampus-rom hvor jeg satser på å bli en stund. Jeg mangler blendingsgardiner, sengeteppe og litt mer lys (muligens finne tak i skruer til sofaen min også, men kanskje jeg klarer meg uten, når jeg har så fin vinduskarm å sitte og lese i!) og et par hundesenger og en valp. Så blir det nok bra. Her er noen smakebilder fra i dag (Webcam, så de er speilvendte. Uvant!):

Hele rommet sett fra vinduskarmen

Valphage og hundekommode
Skohyller og benk
Seng og vinduskarm med hundeplass
Skrivebord og hvilestol (lånt, i mangel på sofa). Legg merke til kanebaneørene nederst 🙂
Lesevinduskarm! Jeg har savnet en vinduskarm å sitte og lese i, helt siden jeg gikk på Tomb. Herlig! Sitter her og skriver dette innlegget, faktisk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: