Rommet mitt, take 2

Jeg brukte massemasse penger på IKEA i går. Nå er det riktig, riktig hjemmekoselig her!
Lesevinduskarm med saueskinn:

Min gamle, utslitte sofa ble som ny med noen pledd rundt putene:

Nytt sengeteppe og duftlys:

Sett fra vindussiden:

Valpegrind – nå med valp!

Skohyller og stum- og døvtjener i kroken ved døren:

Gulvteppe med obligatorisk sol-schipperke 🙂

Skohylle utenfor døren:

…og en forklarende lapp (som alt annet blir den også speilvendt når man bruker webcam):

For de som sliter med håndskriften min speilvendt, kan jeg forklare at det står:
Her bor 
INGERID
Velkommen inn!
…men skoene dine kan få vente utenfor så lenge…
NO SHOES BEYOND THIS POINT

3 Comments on “Rommet mitt, take 2

  1. Så koselig du har fått det nå, Ingerid! Ikea er definitivt stedet hvis man vil fikse og ordne litt uten å bruke mange tusen penger! hmmm… når jeg tenker meg om, så blir ofte mine Ikea-besøk litt dyrere enn planlagt. De har jo så mye fint, og så mye jeg “trenger”… til Gards store fortvilelse… best å dra dit uten mann har jeg lært meg!!!
    Håper du koser deg i Schweden og at kroppen din får den roen og hvilen den trenger! Savner deg på trening i Drøbak, men vi sees vel igjen sånn plutselig får jeg håpe! Hilse masse til den lille gule og den kule!!! Klem fra Catherine

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: