Sigurd-besøk og Kuling 16 uker

Sigurd var her i helgen. Fy søren, så vondt det gjør når han reiser… Akkurat nå har jeg mest lyst å flytte hjem til ham igjen. Det er litt av en overgang til avstandsforhold når man har bodd sammen noen år. Tar meg selv i å lure på om det er verdt det, selv om jeg lærer mye og forsåvidt trives her… I alle fall hadde vi en hyggelig helg, med blant annet en lang tur i naturreservatet Hammarmossen, et stort kompleks av myr og små sjøer:

Kuling fyller 16 uker i dag. Han har fått fire nye fortenner, og veier 9,6 kg. Bena begynner å bli lange, men han er ikke så veldig stor enda. Ørene er plutselig ustabile i alle mulige retninger, men sånn er det jo gjerne i tannfellingen. Jeg har ingen fine bilder av ham denne gangen, men legger ved noen likevel, for å vise omtrent hvordan han ser ut for tiden:

4 Comments on “Sigurd-besøk og Kuling 16 uker

  1. Fine Kuing 🙂

    Nei det er ikke noe morsomt når kjæresten reiser. Hadde selv besøk i helgen (er i Bergen for tiden)og i dag føler jeg meg ganske ensom. Skal ta med Micke og møte noen treningsvenninner, det bruker å hjelpe 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: