Søskentreff med hele kullet!

I går var vi i Arendal, Kuling og jeg. Siv har lagt ut både bilder, tekst og film: http://amokk.no/2010/11/treningsl%C3%B8rdag-it-is/
Moro å treffe alle søsknene! Waylon hadde jeg ikke sett siden de var 8 uker gamle.

Det er jammen ikke ofte at man kan se noen fornuftige forskjeller allerede i valpekassen, men jeg synes dette kullet har utviklet seg akkurat som jeg trodde da jeg traff dem første gang. Waylon er selvstendig, Elli er tøff, Vips er kjælen og Kuling er helt gjennomsnittlig uten noen spesielle trekk.

Utseendemessig har de derimot forandret seg. Vi tar dem én og én fra venstre på bildet: Kuling har gått fra å være den lille bolla til å bli den lille pingla. Eller, kanskje ikke pingle, men han har en veldig slank kroppsform. Vips er en lang slamp (høy som en hest), og har beholdt det søte uttrykket fra han var en liten baby. Elli er litt rundere i ansiktet, omtrent like høy som Kuling, men generelt litt kraftigere bygget. Waylon er stor (selv om det ikke synes så godt på bildet), og på samme måte som Elli er han litt rundere i fasongen (ikke fet, men har en maskulin ansiktsform osv).

Jeg gleder meg veldig til å se søsknene fortsette å vokse opp! Det er helt genialt å ha så tett kontakt med resten av kullet 😀

2 Comments on “Søskentreff med hele kullet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: