Takknemlighet

Ikke alle ME-pasienter får muligheten til å nyte stillheten, solen, kulden, snøen i de fantastiske norske fjellene. Jeg er heldig. Heldig som har en kjæreste som tråkker spor i den tunge snøen for meg. Heldig som har fire fantastiske hunder som hjelper meg opp bakkene. Og veldig heldig som ikke er mer syk enn det jeg er. Vi har hatt en herlig nyttårshelg!

Jeg skal finne frem flere bilder senere, men nå skal jeg avgårde på neste fjelltur 🙂

2 Comments on “Takknemlighet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: