Back on the road again…

Ja, da var det på tide å pakke sammen livet sitt og stappe det tilbake i den lille, røde, trofaste bilen. I dag skal jeg levere tilbake Storm (og takke for lånet!), trene agility i Drøbak, og overnatte hos pappa. I morgen går turen “hjem” til Hällefors. Jeg har visst mange hjem for tiden. Trist å forlate Sigurd og Bris (Som forresten begynner å bli en veldig trivelig hund! Det kan se ut til at hun faktisk har tenkt å bli voksen med tiden (!)), men det blir fint å komme tilbake til Hundcampus også.

Attpåtil gleder jeg meg veldig til å trene agility i kveld. Mulighetene i Grenlandsområdet er veldig begrensede. I går kveld fikk vi trent litt i en ridehall, men uten slalåm og felthindre. I Hällefors er treningsmulighetene begrenset til to søndager i måneden (på det beste) vinterstid, og det er både dyrt og langt å reise for å leie seg inn i en annen hall. Dermed skal det bli spennende å se hvordan Orkan ligger an i forhold til Flatebystevnet. Og så får jeg skravlet litt med gamle Drøbak-venner 😀

Siden det er så kjedelig å pakke, sydde jeg et halsbånd til Kuling nå på formiddagen. Blått og lyseblått, med navn og refleks. Aluminiumsspennene kommer fra sekken jeg fikk da jeg jobbet på agility-VM i 2007. Sekken var utslitt, men spennene kan få leve videre en god stund til. Synes det ble en tøff vri, men hvor jeg skal få tak i flere sånne spenner, får være et ubesvart spørsmål inntil videre…

2 Comments on “Back on the road again…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: