Orkan er på flaska!

På grunn av magesåret må min vakre Orkanis familiaris ha mat ofte. Han synes det er strålende at jeg endelig har forstått det der med maten (men jeg burde gi ham åtte ganger så mye, da), men den uunngåelige bieffekten av at han aldri kan ha tom mage er at han legger på seg. Nå veier han 7,5 kg, og idealvekten hans ligger nok helst under 7. Hvordan slanker man en hund som ikke kan få mindre mat? Det eneste jeg kan komme på er å øke arbeidsbelastningen. I mangel på en kjettingstump å trekke på tur, har vi funnet frem noen brusflasker. Orkan er rett og slett på flaska.

Målet for den kommende måneden er at vi, hver eneste dag, skal gjøre noen form for fysisk trening. Altså trening av Orkan, men jeg må jo være med. Vi går såklart turer i skogen som før, men nå med flasketrekk. Som variasjon går vi litt på ski (høyere tempo), og i går jogget vi intervaller fra lyktestolpe til lyktestolpe. Jeg elsker å løpe, men angrer alltid etterpå… Den fordømte beinhinnebetennelsen gjør at jeg lengter veldig til det blir barmark og sykkelføre. Den siste tiden har det vært mildt her, men på disse kanter kan man nok ikke regne med at snøen er borte før næremere april.

Ønskeliste:
Sol, sommer og badetemperatur

Vanntredemølle (bildet er lånt herfra)

Solvarme skogsveier å sykle på

Og et hus med egen hage, agilityplen, utsikt og sol hele året. Jeg har spesielt to i tankene, men det blir bare plass til bilde av det ene i dagens innlegg (bildet kommer fra annonsen på finn.no)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: