De nye hindrene

Jeg grublet en stund på hva jeg skulle gjøre med design av nye hinderstøtter. Etter en hel del tenking og testing ble de to første seende slik ut (mangler tverrstøtte, og jeg skal bygge 18 til, men ellers ferdig, og veldig fornøyd!). Jeg hadde egentlig tenkt å male dem i friske farger, men endte opp med å bygge dem i mer holdbar 2*2″ trykkimpregnert i stedet. Ikke så fint, men tåler mer:

4 Comments on “De nye hindrene

 1. De ble fiiine 😀
  Og den type oppheng er veldig smart 😀
  Jeg lurer på om jeg skal lage 2 sett til med hindere, kan jeg få herme etter dine da?
  Har du funnet på noe lurt med tverrstøtte eller skal du bare ha en som er skrudd på?

  Like

 2. Jeg tror jeg ender opp med en fast støtte, skrudd fast. Disse hindrene er uansett en meter høye og en halvmeter brede, de er ikke spesielt små å oppbevare i alle fall… Klart du kan kopiere! Vi kan ha en liten byggedugnad når det blir litt varmere ute? Jeg har kjøpt meg kappesag, og det ligger en byggebutikk rett borti her 🙂

  Like

 3. Ja, jeg kommer gjerne på byggedugnad 😀 Burde ikke være så lenge til det er varmt nok til å få til det 😀
  Jeg har 3 sett, så burde egentlig lage 4 sett til.

  Like

 4. Jeg skal lage 18 støtter (9 hindre) til, og så skal jeg bygge meg en bom. Så det blir nok av bygging fremover! Om noen uker skulle det da være mulig å ta en byggehelg?

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: