Gleder meg til å pusse opp!

Jeg har måttet ta noen sofadager etter Stavangerturen, kroppen vil rett og slett ikke noe annet. Mens jeg ligger på lading for en tur ut med vovvene i solskinnet, overvåker jeg finn.no i håp om at et passende hus snart skal dukke opp for salg. Aller helst vil vi ha noe som er i god teknisk stand, men i behov av oppussing innendørs, så man kan øke verdien på det litt etter hvert. I dag har jeg googlet litt rundt for å konkretisere oppussingsideene (du får bildene i full størrelse ved å klikke på dem):
Soverommet: grå-blå-lilla farge, kanskje med noen blomstrende innslag i tapeten. Enkle lysestaker i sølv eller stål, rosa eller lilla duftlys, blomster, og saueskinn både her og der.
Stue: hvitt, enkelt og minimalistisk. Svart skinnsofa med hvite puter, sorte hundesenger med hvite saueskinn. Panelgardiner, frukt, lyestaker, og en stor, grønn plante. Peis, hvite bokhyller og en leseplass med moderne stoler og godt lys.
Gangen: så enkelt som mulig, med god, enkel oppbevaringsplass. Kanskje speigarderobe for å øke plassfølelsen, og vi har mange hvite skohyller fra IKEA fra før. Noen fargeklatter, kanskje en rød stol? Grå fliser med grovt mønster på gulvet. Økonomiløsning med grå flismønstret laminat finnes også. Og jeg elsker den beige sommerfugltapeten i bakgrunnen her!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: